BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du være en del af et team, der brænder for udvikling af uddannelser til Hjemmeværnets frivillige? Og ønsker du en fleksibel og alsidig arbejdsplads med plads til faglighed og fordybelse? Så er det dig, vi søger til Udviklingssektionen.
Om os
Mød Hjemmeværnsskolens Udviklingssektion her: https://youtu.be/D5WnS_ng62Q
Hjemmeværnsskolen er Hjemmeværnets uddannelsesinstitution, der har lokationer spredt over hele Danmark.
Udviklingssektionen tilsikrer - med konstant fremsynethed - udvikling og implementering af uddannelser, kurser, undervisningsmateriel og uddannelsesfaciliteter i Hjemmeværnet.
Vi har fokus på en moderne pædagogisk tilgang og anvendelse af nye teknologier i både fjern- og tilstedeundervisning. Vi ser muligheder fremfor begrænsninger og er ikke bange for at afprøve nye måder at forbedre uddannelsen for de frivillige.
Vi har gode fysiske arbejdsforhold og et godt psykisk arbejdsmiljø med en uformel og afslappet omgangstone.
Kulturen i sektionen bygger på tillid og fleksibilitet samt kollegial støtte og sparring, såvel internt som imellem skolens sektioner og uddannelsescentre. Vi lægger vægt på, at det sociale integreres i vores daglige arbejde og opgaveløsning.
Som arbejdsplads vægter Hjemmeværnsskolen det sociale gennem idrætsdage, personaleseminarer og uformelle sammenkomster. Hjemmeværnsskolen dækker hele Danmark og er vant til, at ikke alle medarbejdere har bopæl tæt på arbejdspladsen.
Om stillingen
Du vil skulle sagsbehandle selvstændigt og stå i spidsen for at implementere digitalisering og teknologi i Hjemmeværnets uddannelser.
Dine samarbejdsrelationer kan spænde vidt - fra fastansatte til frivillige i Hjemmeværnet, samt civile uddannelsesinstitutioner og virksomheder, politiet og det øvrige forsvar. Du vil også skulle indgå i arbejdsgrupper, hvor deltagere kan have meget forskellige forudsætninger. En vigtig del af dit arbejde bliver at få de militære, faglige eksperter til at tale sammen med civile udbydere m.v. Stillingen stiller derfor store krav til dine evner for samarbejde og selvstændig sagsbehandling.
For at holde dig opdateret vil du skulle deltage i relevante messer, konferencer og andre faglige fora. Vi tror på livslang læring, hvorfor du også vil få gode vilkår til at kompetenceudvikle dig.
Du vil opleve et arbejdsmiljø, hvor der kan være både kort afstand fra tanke til handling, men også tid til studievirksomhed og fordybelse i egne opgaver og ansvarsområder.
De aktuelle opgaver i stillingen omfatter:
• Udvikling og implementering af uddannelse for analytikere til Hjemmeværnets UAS-kapcitet (droner).
• Implementering af droner i eksisterende uddannelser, i samarbejde med de faglige eksperter fra skolens uddannelsescentre.
• Implementering af virtual reality understøttet uddannelse i Hjemmeværnet.
• Implementering af simulation til understøttelse af Hjemmeværnets uddannelser.
Der er mulighed for fleksible arbejdstider samt hjemmearbejde. Der er stor frihed til selv at tilrettelægge sin arbejdstid i forhold til arbejdsopgaverne.
Den daglige arbejdstid i sektionen er som udgangspunkt fra kl. 08.00 – 15.30, men det må forventes at dele af arbejdstiden vil foregå om aftenen og i enkelte tilfælde i weekender, hvor de frivillige primært forretter tjeneste. Du skal forvente en del rejseaktivitet, primært i Danmark.
Dit faste tjenestested er Nymindegablejren.
Stillingen er tidsbegrænset til perioden 1. januar 2024 – 31. december 2027.
Om dig
Du har en master i informations- og kommunikationsteknologi, eller en tilsvarende uddannelse. Du har erfaring med at implementere nye teknologier i uddannelserne.
Du har erfaring med at identificere uddannelsesbehov, udvikle undervisningsprogrammer og materialer, samt samarbejde med eksperter. Du er nytænkende, systematisk og samarbejdende i din tilgang til løsning af opgaver i et miljø, hvor mange synspunkter skal inddrages i opgaveløsningerne. Du er initiativrig, ansvarsbevidst og selvstændig i din opgaveløsning. Du har fokus på at få omsat ideer og muligheder til konkrete produkter, der kan understøtte uddannelserne.
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes, samt at du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.
Fast tjenestested: Nymindegablejren.
KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Torben Nygaard, HVS-CHUDV@mil.dk, telefon 9155 6667.
Hvis du ønsker at tale med tillidsrepræsentanten kan du kontakte overassistent Tina Præst på telefon 41 74 67 64 eller på mail hvs-dr-res02@mil.dk.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Nur Arabaci Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 99 35.
Ansøgningsfristen er den 12. november 2023. Jobsamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter med henblik på besættelse af stillingen den 1. januar 2024.
Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om Hjemmeværnsskolen
Hjemmeværnsskolen udvikler uddannelser, der giver de frivillige hjemmeværnssoldater faglige samt ledelses- og føringsmæssige kompetencer, der muliggør effektiv og koncentreret indsættelse til hjælp for Forsvaret og det øvrige samfund. Derudover gennemfører vi i stor udstrækning uddannelse af personel fra Forsvarets øvrige myndigheder samt fra Politiet, så vi i alt uddanner cirka 5.000 kursister om året.
Hjemmeværnsskolen består af 71 ansatte, hvoraf ca. halvdelen gør tjeneste i Nymindegablejren. De øvrige medarbejdere ved Hjemmeværnsskolen er ansat ved Marinehjemmeværnssektionen eller et af de tre uddannelsescentre, der geografisk er placeret rundt i landet.
Hjemmeværnsskolen er en moderne arbejdsplads, der anvender den nyeste viden inden for uddannelse og læring. Vi har i 2018 vundet Forsvarets Uddannelsespris for vores taktiske læringsvideoer, der er udviklet i samarbejde med Hærens Sergentskole – et samarbejde der fortsætter med læringsvideoer inden for andre områder.
Vi har også et tæt samarbejde med Forsvarets andre uddannelsesinstitutioner, herunder Hærens Officersskole og Air Force Training Centre, ligesom vi har et stort internationalt arrangement med blandt andet U.S. National Guard i USA, de baltiske lande samt Georgien og senest Kenya.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Varde Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Hjemmeværnsskolen Nymindegablejren, Vesterhavsvej , 6830 Nørre Nebel
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 12-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5926068