VVS-medarbejder til Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en erfaren VVS-medarbejder eller har du erfaring med VVS-opgaver og gerne kendskab til forsvaret? Så er du måske vores nye kollega i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Partnerelement Nymindegab.

Om os

Vi er en afdeling under Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, der leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi varetager alt fra vedligehold af bygninger og arealer til indkvartering, kontor- og undervisningsfaciliteter samt mad og rengøring.

Om stillingen

Som VVS-medarbejder vil dine vigtigste opgaver være at observere og håndtere Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse VVS-udfordringer. Du vil være en vigtig del af vores team og bidrage til at sikre, at vores faciliteter fungerer optimalt. Der er gode udviklingsmuligheder i stillingen, hvor du kan lære og udvikle dine færdigheder inden for VVS-området.

Vi kan tilbyde et godt og løsningsorienteret arbejdsmiljø, med en højt kvalificeret og erfaren medarbejderstab og en god og uformel omgangstone. Vores team arbejder sammen om at håndtere opgaverne.

Vi har en arbejdstid mellem kl. 06:00 og 17:00, samt en 37-timers arbejdsuge. Derudover får du 29 minutters betalt pause, fri kaffe/te og Et stykke frugt pr. dag.


Om dig

Vi forestiller os, at du har en faglig uddannelse som VVS med gå på mod og en god teknisk forståelse. Det er vigtigt, at du kan anvende IT på brugerniveau og taler, læser og forstår dansk.

Din indflydelse inkluderer en opmuntrende tilstedeværelse og en formåen til at understøtte et godt samarbejdsklima, selv når tempoet er højt. Du er engageret i at yde service, dygtig til at justere dig efter opgaverne og effektiv i at varetage dine arbejdsopgaver med et højt niveau af selvstyring.

Det er en forudsætning at du har et gyldigt kørekort til kategori B.


Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker og Tekniker i Staten. Basislønnen på 26.866,52 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfatter af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.


KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Margit I. Pram Koefoed på telefon 2542 5802.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Camilla Elleman Keldsted på telefon 7281 9521.

Ansøgningsfristen er den 22. februar 2024. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Ansættelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk



INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarsministeriets Ejendsstyrelse Nymindegab, Vesterhavsvej , 6830 Nørre Nebel

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5985470

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet