Social- og sundhedshjælper

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Nu har du chancen. En sjælden udbudt stilling, der ikke har været opslået i mange år 

Er du natteravn af natur og uddannet social- og sundhedshjælper? Så er det måske dig vi søger pr. 1. marts 2024 eller efter aftale. 

I første omgang er der tale om et vikariat på 6 måneder med mulighed for fastansættelse. Er du nyuddannet hører vi også gerne fra dig. Vi tilbyder mentorordning og har et solidt introprogram. Om natten vil du altid have en social- og sundhedsassistent som kollega.

Kan du bidrage med godt humør og har du hjertet på rette sted, så er det dig, vi søger.

Vi forventer, at du er stabil og fleksibel, og at du vil være med til at skabe en god dagligdag for beboerne på vores plejehjem. Du skal være ansvarlig og empatisk og til enhver tid arbejde ud fra vores værdier, samt bidrage til det gode arbejdsmiljø, herunder kunne samarbejde på tværs af alle faggrupper.

Stillingen er på 28 t./uge en såkaldt 5/2. Der arbejdes hver anden weekend. Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø og gode kolleger samt forskellige personalegoder, bl.a. sundhedsordning. Du vil få mulighed for faglig udvikling i form af bl.a. undervisning, temadage og supervision.

Uddannelsesbevis, autorisation og straffeattest skal foreligge før ansættelse. Løn i forhold til overenskomst/kvalifikationer. Vi læser ansøgningerne løbende. Ansøgningsfrist senest d. 26. februar. Samtaler afholdes d. 28. februar 2024.

Blaabjerg Pleje- og Aktivitetscenter er en værdibaseret virksomhed under Danske Diakonhjem (www.diakon.dk). Vi har 38 plejeboliger og 4 midlertidige boliger fordelt på 4 boenheder. Herudover har vi eget produktionskøkken og daghjem/dagcenter.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forstander Inge Mærsk, tlf. 21311879. Vi giver gerne en kop kaffe og en rundvisning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Blaabjerg Pleje- og Aktivitetscenter, Byagervej, 6830 Nørre Nebel

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5992010

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet