SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT TIL AFTENVAGT

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du B-menneske og trives bedst i aftenvagt? Er du erfaren social- og sundhedsassistent, eller er du nyuddannet - så hører vi gerne fra dig.

Vi tilbyder mentor ordning og har også et solidt introprogram - så kan du bidrage med godt humør og har hjertet på rette sted, er det måske dig vi søger.

Vi forventer, at du er stabil og fleksibel, og at du vil være med til at skabe en god hverdag for beboerne på vores plejehjem.  Du skal være ansvarlig og empatisk og til enhver tid arbejde ud fra vores værdier, samt bidrage til det gode arbejdsmiljø, herunder kunne samarbejde på tværs af alle faggrupper.

Stillingen er på min. 30 t./uge, og vi er fleksible i forhold til fordeling af vagter. Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø og gode kolleger samt forskellige personalegoder, bl.a. sundhedsordning. Du vil få mulighed for faglig udvikling i form af bl.a. undervisning, temadage og supervision.

Uddannelsesbevis, autorisation og straffeattest skal foreligge før ansættelse. Løn i forhold til overenskomst/ kvalifikationer. Vi læser ansøgningerne løbende. 

Blaabjerg Pleje- og Aktivitetscenter er en værdibaseret virksomhed under Danske Diakonhjem. Vi har 38 plejeboliger og 4 midlertidige boliger fordelt på 4 boenheder. Herudover har vi eget produktionskøkken og daghjem/dagcenter. Se evt. www.diakon.dk for nærmere præsentation.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forstander Inge Mærsk, tlf. 21311879. Vi giver gerne en kop kaffe og en rundvisning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Blaabjerg Pleje- og Aktivitetscenter, Byagervej, 6830 Nørre Nebel

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949248

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet