SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT SØGES

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Fra 1. december 2023 søger vi en fagligt dygtig SSA til primært aftenvagt. Der arbejdes fast 5 aftenvagter hver anden uge, og stillingen kan evt. kombineres med 2-3 dagvagter i den modsatte uge. Er du nyuddannet hører vi også gerne fra dig. Vi tilbyder mentor ordning og har et solidt introprogram.

Kan du bidrage med godt humør, og har du hjertet på rette sted, er det dig vi søger.

Vi forventer, at du er stabil og fleksibel, og at du vil være med til at skabe en god hverdag for beboerne på vores plejehjem.  Du skal være ansvarlig og empatisk og til enhver tid arbejde ud fra vores værdier, samt bidrage til det gode arbejdsmiljø, herunder kunne samarbejde på tværs af alle faggrupper.

Stillingen er på min. 20 t./uge, men flere, hvis der også ønskes dagvagter. Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø og gode kolleger samt forskellige personalegoder, bl.a. sundhedsordning. Du vi få mulighed for faglig udvikling i form af bl.a. undervisning, temadage og supervision.

Uddannelsesbevis, autorisation og straffeattest skal foreligge før ansættelse. Løn i forhold til overenskomst/ kvalifikationer. Der afholdes ansættelsessamtaler 30.10.23.

Blaabjerg Pleje- og Aktivitetscenter er en værdibaseret virksomhed under Danske Diakonhjem (www.diakon.dk). Vi har 38 plejeboliger og 4 midlertidige boliger fordelt på 4 boenheder. Herudover har vi eget produktionskøkken og daghjem/dagcenter.

Nærmere oplysninger omstillingen kan fås ved henvendelse til forstander Inge Mærsk, tlf. 21311879. Vi giver gerne en kop kaffe og en rundvisning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (20-29 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Blaabjerg Pleje- og Aktivitetscenter, Byagervej, 6830 Nørre Nebel

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5923168

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet