Grib chancen for at udtrykke din kreative side som mediegrafikerelev hos Hjemmeværnskolen i Nymindegab

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Tænk, hvis du kunne slå dig løs hos Hjemmeværnskolens Udviklingssektion og bruge dine evner til at gøre os større og dygtigere. Tænk, hvis du fik mulighed for at få en målrettet 3.5 årig uddannelse og tænk, hvis du var et sted, hvor du fik mulighed for at udvikle dine færdigheder og give vores materieler den perfekte finish.

Velkommen som ansøger til jobbet som mediegrafikerelev.

Om os

Du bliver en del af Hjemmeværnsskolens uddannelsesinstitution. Vores primære opgave er at udvikle uddannelse til og uddanne de frivillige hjemmeværnssoldater. Derudover tilsikrer vi, udvikling og implementering af uddannelser, kurser, undervisningsmateriale og uddannelsesfaciliteter i Hjemmeværnet.

Dit nye team venter på dig, så du snart kan blive en del af vores gode, faglige og sociale fællesskab. Vi synes nemlig, at vi har et godt og udviklende arbejdsmiljø. Vi har et godt fællesskab med plads til forskelligheder, fejl og grin. Vi ser frem til at give dig en god uddannelse.

Du kan også klikke på linket og møde Hjemmeværnsskolens Udviklingssektion her: https://youtu.be/D5WnS_ng62Q

Om stillingen

Mediegrafikeruddannelsen består af en teoretisk og praktisk del og varer ca. 3.5 år. Den teoretiske del foregår på Hansenberg i Kolding og den praktiske del foregår hos Hjemmeværnsskolen. Hos os vil du være med til at understøtte uddannelserne i Hjemmeværnet, gennem udvikling og fremstilling af grafisk materiale til både online og offline medier. Vi arbejder primært med Adobes Creative Suite (Cloudløsning) til det grafiske arbejde og Moodle til at skabe digitale løsninger til undervisningen. Derudover vedligeholder vi de uddannelsesrelaterede dele af Hjemmeværnets CMS-baserede hjemmeside.

Hos os vil du lære at arbejde med følgende:
• Designe grafisk materiale til både online og offline medier og læringsplatforme.
• Bidrage til at udvikle og vedligeholde Hjemmeværnsskolens visuelle identitet.
• Samarbejde med teamet om at skabe grafisk indhold til uddannelsesmateriale, hjemmesider, sociale medier, og trykte materialer.
• Optage, teste, redigere og klargøre foto- og/eller videosessioner af udvalgte arbejdsprocesser til uddannelsesbrug.
• Tænke kreativt og bidrage med innovative idéer til visuelle projekter.

Om dig

Vi ønsker, at du har grundforløbet som mediegrafiker. Du er en succes hos os, når du viser ansvarlighed, motivation og kvalitet, da det er en vigtig værdi i Forsvaret.

Ansættelsesvilkår:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Lønnen vil det første halve år være 13.475,67 kr. pr. måned. Er du derimod 25 år, vil lønnen være 21.413,56 kr. pr. måned.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Ansættelsesvilkår

Har du spørgsmål til uddannelsen er du velkommen til at kontakte major Torben Nygaard på 9155 6667 eller tillidsrepræsentanten, overassistent Tina Præst på 4174 6764.

Det samme gælder hvis du har spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår. Her er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mathias Fønskov på 7281 9121.

Søg stillingen ved at klikke på linket og vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbevis og evt. realkompetencevurdering.

Er du 25 år, skal du huske at vedhæfte realkompetencebevis. Hvis ikke du har en realkompetencevurdering, kan du få udarbejdet den på en skole, som udbyder uddannelsen. Hvis du ikke kan nå at få udarbejdet en realkompetencevurdering, kan du tage den med til en eventuel samtale, alternativt kan skolen udarbejde en til en mulig ansættelse.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist og proces
Vi har ansøgningsfrist den 10. november 2023.
Vi forventer at afholde samtaler efter fristen.
Vi ønsker at byde dig velkommen den 1. januar 2024 eller efter aftale.

Om Hjemmeværnsskolen
Hjemmeværnsskolen udvikler uddannelser, der giver de frivillige hjemmeværnssoldater faglige samt ledelses- og føringsmæssige kompetencer, der muliggør effektiv og koncentreret indsættelse til hjælp for Forsvaret og det øvrige samfund. Derudover gennemfører vi i stor udstrækning uddannelse af personel fra Forsvarets øvrige myndigheder samt fra Politiet, så vi i alt uddanner cirka 5.000 kursister om året.

Hjemmeværnsskolen består af 71 ansatte, hvoraf ca. halvdelen gør tjeneste i Nymindegablejren. De øvrige medarbejdere ved Hjemmeværnsskolen er ansat ved Marinehjemmeværnssektionen eller et af de tre uddannelsescentre, der geografisk er placeret rundt i landet.

Hjemmeværnsskolen er en moderne arbejdsplads, der anvender den nyeste viden inden for uddannelse og læring. Vi har i 2018 vundet Forsvarets Uddannelsespris for vores taktiske læringsvideoer, der er udviklet i samarbejde med Hærens Sergentskole – et samarbejde der fortsætter med læringsvideoer inden for andre områder.

Vi har også et tæt samarbejde med Forsvarets andre uddannelsesinstitutioner, herunder Hærens Officersskole og Air Force Training Centre, ligesom vi har et stort internationalt arrangement med blandt andet U.S. National Guard i USA, de baltiske lande samt Georgien og senest Kenya.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hjemmeværnsskolen Nymindegablejren, Vesterhavsvej , 6830 Nørre Nebel

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5928890

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet