Forsvarets Kantiner søger kok, cater eller anden faglig profil med passion for at lave lækkert og indbydende mad til vores kantine i Nymindegablejren

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger dig, der har motivation til at blive en del af et større fællesskab i Forsvarets Kantiner, og som er interesserede i at være med til at give vores medarbejdere og gæster en god madoplevelse. Vi leder efter dig, der er glad, åben og hjælpsom og som har stor interesse i at arbejde med fødevarer på en inspirerende og engageret arbejdsplads. Lyder det som noget for dig? Så er det nu, du skal gribe chancen.

Om os

I Forsvarets Kantiner arbejder vi hver dag på at øge vores forbrug af grønt, og det at kunne vælge lokale råvarer i sæson fra ansvarlige leverandører. Vi har stort fokus på at opfylde vores målsætninger der blandt andet inkluderer hjemmelavet mad fra bunden, hjemmebagt brød, blandende fyldige salater og meget mere. Vores opgave er ikke ”bare” at lave mad. Vi skal lave lækker, sund og inspirerende mad, således Forsvarets medarbejdere understøttes i den vigtige samfundsopgave vi har.

Vi har et medansvar for vores miljø, hvorfor vi både arbejder med økologi og madspild. Det er to områder som vægter højt hos os. Derfor arbejder vi på, at alle vores kantiner er mærket med ’Det Økologiske Spisemærke’ i bronze. Ligeledes centrerer vi vores arbejde på at minimere madspild samt vores forbrug af animalske produkter, energi, emballage og plast i køkkenet.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet, heriblandt Beredskabsstyrelsen. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, rengøring og mad i kantinerne.

Som ansat i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse bliver du en del af Forsvarets Kantiner og et stort fællesskab. Vi har ikke mindre end 56 kantiner på landsplan og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige er omdrejningspunktet.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tror på at vi kan lykkes i fællesskab, hvorfor vi vægter det faglige fællesskab højt. Vi værdsætter et godt samarbejde, hvor vi passer på hinanden.


Om stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt med arbejdstider mandag til fredag.

Weekendarbejde vil forekomme og der vil ligeledes forekomme aftenarbejde ved specielle lejligheder.

Her kan du se frem til at blive en del af et engageret køkkenteam med samme entusiasme for at skabe spændende madoplevelser og uforglemmelige øjeblikke for vores gæster.

Nymindegablejren er en hjemmeværnsskole med cirka 3.000 kursister om året. Kantinen bespiser til daglig cirka 300 gæster om dagen, så der er fart over feltet, når der skal laves mad fra bunden med gode friske råvarer og hvor smagen og kvalitet er i højsædet.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af tilberedning af såvel koldt som varmt mad, opfyldning af buffet samt forberedelse af forplejning til kurser, øvelser og andre arrangementer.

Sammen med teamet skal du være med til at sikre, at de daglige opgaver løses og med høj kvalitet. Der er fuld fart på i køkkenet, men vi glemmer ikke at have det sjovt sammen. Stemningen i teamet er nemlig uformel og motiverende, og du kan se frem til at blive en del af et køkkenhold, hvor man altid støtter hinanden og træder til, når det brænder på.

Vi lægger meget vægt på, at du er smilende og imødekommende over for vores gæster.

Samarbejde er vigtigt for os og vi lægger ligeledes stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Det skal være sjovt at komme på arbejde hver dag, så vores arbejdsglæde smitter af på vores gæster i kantinen.

Vi kan derfor tilbyde dig et spændende og alsidigt job, hvor dagene ikke er ens, fleksible arbejdstider og et godt inkluderende fællesskab.


Om dig

Det er et krav at du:
• Er uddannet kok, cater, ernæringsassistent eller har en anden relevant uddannelse.
• Har et bankende hjerte for at nytænke, udvikle og implementere nye, sunde og bæredygtige madkoncepter og følger med i tidens trend.
• Helt nemt tager ansvar på dig, og at du har et udtalt udviklingsgen.
• At du er serviceminded og formår at skabe gode relationer til både kollegaer og kunder.

Du skal vælge os, hvis du har motivationen til, at blive en del af Forsvarets Kantiner, hvor du sammen med de øvrige medarbejdere skal lykkes med at gøre kantinen til noget helt særligt.


Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken (økonomaer, ernæringsteknologer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kliniske diætister, instruktionsøkonomaer, køkkenledere, ernæringsassistenter, ernæringsassistentelever, kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, catere samt elever).

Alt efter dine kvalifikationer og færdigheder er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Regionchef Ove Moos på telefon 24265895

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mette Sanggaard Kristensen på telefon 72819317.

Ansøgningsfristen er den 15. december 2023. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi ser frem til at høre fra dig.

Stillingen er til besættelse den 1.januar 2024 eller hurtigst muligt efter aftale.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Kantine & Rengøring Nymindegab, Vesterhavsvej , 6830 Nørre Nebel

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949589

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet