Bliv en del af vores engagerede køkkenteam og skab gode madoplevelser i Forsvarets kantine

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at give vores medarbejdere og gæster i kantinen en god oplevelse?
Vi søger en engageret køkkenmedhjælper til vores team i Nymindegablejren som har forståelse for at arbejde i en kantine eller et større køkken. Lyder det som noget for dig? Så er det nu, du skal søge!

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet, heriblandt Beredskabsstyrelsen. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, rengøring og mad i kantinerne.

Som ansat i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse bliver du en del af Forsvarets Kantiner og et stort fællesskab. Vi har ikke mindre end 56 kantiner på landsplan og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige er omdrejningspunktet.

I Forsvarets Kantiner arbejder vi hver dag på at øge vores forbrug af grønt, og det at kunne vælge lokale råvarer i sæson fra ansvarlige leverandører. Vi har stort fokus på at opfylde vores målsætninger der blandt andet inkluderer hjemmelavet mad fra bunden, hjemmebagt brød, blandende fyldige salater og meget mere. Vores opgave er ikke ”bare” at lave mad. Vi skal lave lækker, sund og inspirerende mad, således Forsvarets medarbejdere understøttes i den vigtige samfundsopgave vi har. Vi arbejder aktivt med både smag og det visuelle udtryk i vores buffeter.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tror på at vi kan lykkes i fællesskab, hvorfor vi vægter det faglige fællesskab højt. Vi værdsætter et godt samarbejde, hvor vi passer på hinanden.

Om stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt i tidsrummet 05.00-20.00 mandag til fredag.
Weekendarbejde kan forekomme og der kan ligeledes forekomme aftenarbejde.

Du bliver en del af Forsvarets Kantiner og får din daglige gang i kantinen i Nymindegablejren i Nørre Nebel. Her kan du se frem til at blive en del af et engageret køkkenteam.

Nymindegablejren er en hjemmeværnsskole med cirka 3.000 kursister om året. Kantinen bespiser til daglig cirka 300 gæster om dagen, så der er fart over feltet, når der skal laves mad fra bunden med gode friske råvarer og hvor smagen og kvalitet er i højsædet.

Som køkkenmedhjælper spiller du en vigtig rolle i den daglige drift. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af opvask og andre køkkenopgaver som indgår i den daglige drift. Derfor er det vigtigt, at du er omstillingsparat og åben for alle typer opgaver.

Sammen med teamet skal du være med til at sikre, at de daglige opgaver løses og med høj kvalitet. Stemningen i teamet er uformel og dynamisk, og du kan se frem til at blive en del af et køkkenhold, hvor man altid støtter hinanden og træder til, når det brænder på.

Vi lægger meget vægt på, at du er smilende og imødekommende over for vores gæster, og at du er en god kollega der bidrager, hvor der er brug for det. Samarbejde er vigtigt for os og vi lægger ligeledes stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Det skal være godt rart at komme på arbejde hver dag, så vores arbejdsglæde smitter af på vores gæster i kantinen.

Vi kan derfor tilbyde dig et spændende og alsidigt job, hvor dagene ikke er ens, fleksible arbejdstider og et godt inkluderende fællesskab.

Om dig

Vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde i et køkken, men er ikke et krav.

Derudover ser vi gerne, at du:
- Er motiveret og klar til at tilpasse dig hurtige forandringer.
- Er serviceminded og formår at skabe gode relationer til både kollegaer og gæster.
- Er glad og positiv og sætter en ære i at være en god kollega.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende om organisationsaftale for køkkenmedhjælpere i staten mv. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Anitta Blaabjerg Jakobsen på telefon 2345 6590.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent XXXX

Ansøgningsfristen er den 11. juni 2024. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi venter dog gerne på den helt rigtige kandidat.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Kantine & Rengøring Nymindegab, Vesterhavsvej , 6830 Nørre Nebel

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6056509

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet